Çiftçilere tarla faresi ile mücadele eğitimi verildi

Tarım (PHA) - Perre Haber Ajansı | 08.12.2023 - 14:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 15:36 1944+ kez okundu.
 

Çiftçilere tarla faresi ile mücadele eğitimi verildi

Adıyaman'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Tarla Faresi Mücadelesi eğitimi yapıldı.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Tarla Faresi Mücadelesi eğitimine Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan'ın da katıldığı ettiği eğitimde İl Müdürlüğü Teknik elemanları Zir. Müh. Muzaffer Bazer ve Abdurrahman Aydın, muhtarlara ve üreticilere mücadele hakkında bilgiler verildi. Kentte tarla faresi popülasyonunda görülen yoğunluğa ve toplu mücadelenin önemine dikkat çekildi. Çiftçilerim, mücadelede kullanacakları zehirli yemi il ve ilçe müdürlüklerinden alabilecekleri belirtildi.   Kaynak : PHA
Adıyaman'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Tarla Faresi Mücadelesi eğitimi yapıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Tarla Faresi Mücadelesi eğitimine Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan'ın da katıldığı ettiği eğitimde İl Müdürlüğü Teknik elemanları Zir. Müh. Muzaffer Bazer ve Abdurrahman Aydın, muhtarlara ve üreticilere mücadele hakkında bilgiler verildi.
Kentte tarla faresi popülasyonunda görülen yoğunluğa ve toplu mücadelenin önemine dikkat çekildi.
Çiftçilerim, mücadelede kullanacakları zehirli yemi il ve ilçe müdürlüklerinden alabilecekleri belirtildi.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.