Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 7 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2024 - 11:12, Güncelleme: 07.06.2024 - 11:12 2254+ kez okundu.
 

Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 7 gözaltı

Mersin’de, silah kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına aldı
Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı çalışma sonucunda Mersin’in Mut ilçesinde 7 şüphelinin örgütlü olarak ellerinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğunu tespit etti. Şüphelileri yakalamak amacıyla takibe alan ekipler, düzenlediği operasyonda 7 şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şahısların ikametinde arama yapan jandarma ekipleri 3 tabanca, 3 adet av tüfeği ile 196 fişek ele geçirdi. Yakalanan şüpheliler, işlemleri tamamlanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Mersin’de, silah kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına aldı

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı çalışma sonucunda Mersin’in Mut ilçesinde 7 şüphelinin örgütlü olarak ellerinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğunu tespit etti. Şüphelileri yakalamak amacıyla takibe alan ekipler, düzenlediği operasyonda 7 şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şahısların ikametinde arama yapan jandarma ekipleri 3 tabanca, 3 adet av tüfeği ile 196 fişek ele geçirdi.
Yakalanan şüpheliler, işlemleri tamamlanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.