Köy evleri hızla yükseliyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2024 - 10:41, Güncelleme: 06.06.2024 - 11:56 2743+ kez okundu.
 

Köy evleri hızla yükseliyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yapımı devam köy evlerinde Kaymakam Emre Dündar incelemelerde bulundu
Hatay’da asrın felaketinden etkilenen ilçelerinden biri olan Samandağ’da depremin yaralarını sarmak için hızla çalışmalara başlanmıştı. Samandağ ilçesinde hayata geçirilen köy evleri hızla yükseliyor. Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, ilçeye bağlı Karaçay, Kapısuyu, Hıdırbey, Batıayaz ve Eriklikuyu Mahallerinde devam eden köy evlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Dündar, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra çalışanlara kolaylıklar diledi.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde yapımı devam köy evlerinde Kaymakam Emre Dündar incelemelerde bulundu

Hatay’da asrın felaketinden etkilenen ilçelerinden biri olan Samandağ’da depremin yaralarını sarmak için hızla çalışmalara başlanmıştı. Samandağ ilçesinde hayata geçirilen köy evleri hızla yükseliyor.
Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, ilçeye bağlı Karaçay, Kapısuyu, Hıdırbey, Batıayaz ve Eriklikuyu Mahallerinde devam eden köy evlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Dündar, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra çalışanlara kolaylıklar diledi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.