Hairfest 2 Heyecanı Sona Erdi

Yaşam 09.05.2024 - 13:16, Güncelleme: 09.05.2024 - 13:17 3767+ kez okundu.
 

Hairfest 2 Heyecanı Sona Erdi

Bosshair sponsorluğunda düzenlenen Hairfast 2’de Semire Artık topuz kategorisinde birinciliği Mersin’e getirdi
Bosshair sponsorluğunda 28 Nisan’da Adana İnci Otel’de düzenlenen Hairfest 2 heyecanı sona erdi. Toplam 6 kategoride yarışan yarışmacılar; türban tasarım, make up, topuz, nail-art, erkek kesim ve kadın kesim alanlarında yeteneklerini gösterdi. Mersin’e Birincilikle Döndü Topuz kategorisinde yarışan ve jürinin beğenisini toplayan Mersinli kuaför Semire Artık Mersin’e birincilikle dönmeyi başardı.  Artık “Kazandığım için çok mutluyum. Bosshair ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.   Kategorilerde birinci olan yarışmacılar ücretsiz Bahreyn tatili, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar ise yüzde 50 indirimli Bahreyn tatili ödülünü kazandı.
Bosshair sponsorluğunda düzenlenen Hairfast 2’de Semire Artık topuz kategorisinde birinciliği Mersin’e getirdi

Bosshair sponsorluğunda 28 Nisan’da Adana İnci Otel’de düzenlenen Hairfest 2 heyecanı sona erdi.

Toplam 6 kategoride yarışan yarışmacılar; türban tasarım, make up, topuz, nail-art, erkek kesim ve kadın kesim alanlarında yeteneklerini gösterdi.

Mersin’e Birincilikle Döndü

Topuz kategorisinde yarışan ve jürinin beğenisini toplayan Mersinli kuaför Semire Artık Mersin’e birincilikle dönmeyi başardı. 

Artık “Kazandığım için çok mutluyum. Bosshair ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kategorilerde birinci olan yarışmacılar ücretsiz Bahreyn tatili, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar ise yüzde 50 indirimli Bahreyn tatili ödülünü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.