Gıda zehirlenmesi iddiası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:04 1762+ kez okundu.
 

Gıda zehirlenmesi iddiası

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 83 işçi taburcu oldu
İddiaya göre, Tarsus Adana yolu üzerindeki Yunusoğlu Mahallesi’ndeki bir fabrikada çalışan 83 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Tarsus Devlet Hastanesine ve özel hastanelere başvurdu. İşçiler karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadı. Taburcu olan işçilerin yedikleri yemekten mi, içtikleri sudan mı etkilendikleri konusunda araştırma başlatıldı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 83 işçi taburcu oldu

İddiaya göre, Tarsus Adana yolu üzerindeki Yunusoğlu Mahallesi’ndeki bir fabrikada çalışan 83 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Tarsus Devlet Hastanesine ve özel hastanelere başvurdu. İşçiler karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadı.
Taburcu olan işçilerin yedikleri yemekten mi, içtikleri sudan mı etkilendikleri konusunda araştırma başlatıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.