Çok şanslı bir bebek ve babasına...

Yaşam 05.08.2024 - 23:15, Güncelleme: 07.08.2024 - 12:20 1022+ kez okundu.
 

Çok şanslı bir bebek ve babasına...

Bu sefer konumuz haber değil, tebrik.
Dostluğuyla bana sürekli güç veren, beraber yılları peşimizden sürüklediğimiz çok değerli dostum Ali Tan'ın baba olduğunu öğrendim. Tan ailesinin en yeni üyesi Kuzey dünyaya merhaba dedi. Sevgili Ali, bu dünyaya yeni bir can getirdiğiniz için seni ve eşini yürekten tebrik ediyorum. Senin gibi güçlü, bilge ve sevgi dolu bir babanın yetiştireceği evladın çok şanslı olduğunu biliyorum. Yılları beraber devirdiğimiz gibi, bu yeni dönemde de her anında yanında olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerim. Yeni görevin hayırlı olsun baba!
Bu sefer konumuz haber değil, tebrik.

Dostluğuyla bana sürekli güç veren, beraber yılları peşimizden sürüklediğimiz çok değerli dostum Ali Tan'ın baba olduğunu öğrendim. Tan ailesinin en yeni üyesi Kuzey dünyaya merhaba dedi.

Sevgili Ali, bu dünyaya yeni bir can getirdiğiniz için seni ve eşini yürekten tebrik ediyorum. Senin gibi güçlü, bilge ve sevgi dolu bir babanın yetiştireceği evladın çok şanslı olduğunu biliyorum. Yılları beraber devirdiğimiz gibi, bu yeni dönemde de her anında yanında olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerim. Yeni görevin hayırlı olsun baba!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.