Çiftçilere reflektör dağıtıldı

Tarım (PHA) - Perre Haber Ajansı | 02.05.2024 - 15:15, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:58 2925+ kez okundu.
 

Çiftçilere reflektör dağıtıldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde “Reflektör tak, görünür ol” projesi kapsamında traktör sahibi çiftçilere reflektör dağıtımı yapıldı.
İl jandarma komutanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Besni’ye bağlı Üçgöz köyünde gerçekleşen reflektör dağıtımı öncesi Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güray Gençtürk tarafından çiftçilere bilgilendirme yapıldı.  Tarım sezonu başlamadan önce traktör ve tarım aletlerinin bakımlarının yapılması gerektiğini anlatan Gençtürk; “Gayemiz sizlere ceza yazmak değil, bu konularda sizlerin duyarlılığını artırmaktır. Bir can kaybı dahi bizim için büyük bir rakamdır. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Besni Kaymakamı Çağlar Partal’ın da katıldığı törende 100 traktör sahibine reflektörleri dağıtıldı.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde “Reflektör tak, görünür ol” projesi kapsamında traktör sahibi çiftçilere reflektör dağıtımı yapıldı.

İl jandarma komutanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Besni’ye bağlı Üçgöz köyünde gerçekleşen reflektör dağıtımı öncesi Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güray Gençtürk tarafından çiftçilere bilgilendirme yapıldı. 
Tarım sezonu başlamadan önce traktör ve tarım aletlerinin bakımlarının yapılması gerektiğini anlatan Gençtürk; “Gayemiz sizlere ceza yazmak değil, bu konularda sizlerin duyarlılığını artırmaktır. Bir can kaybı dahi bizim için büyük bir rakamdır. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.
Besni Kaymakamı Çağlar Partal’ın da katıldığı törende 100 traktör sahibine reflektörleri dağıtıldı.
 

Kaynak : PHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.