“Basınçlı Su Tankeri” Hibe Desteği Başvuruları Devam Ediyor

Tarım 15.02.2024 - 11:30, Güncelleme: 15.02.2024 - 11:41 4398+ kez okundu.
 

“Basınçlı Su Tankeri” Hibe Desteği Başvuruları Devam Ediyor

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı 2. Hibe Programı kapsamında “Basınçlı Su Tankeri" Hibesi için müracaatlar 12 Şubatta başladı.
Program dahilinde, gelir düzeyi düşük, bitkisel üretim veya hayvansal üretim yapan üreticiler için Basınçlı Su Tankeri verilerek, küçük ve parçalı tarım alanlarında üretim yapan çiftçilerin desteklenmesi, gelir düzeylerinin artırılması ve yaşam kalitelerinin iyileştirilmesi hedefleniyor. Bu çağrı programından Kadirli ilçesi, Sumbas İlçesi  ve Merkez ilçesinde 6 yüz metre rakım ve üzeri olan Dereobası,Kırıklı,Karataş,Oruçgazi,Yarpuz, Küllü köylerinde yer alan çiftçiler yararlanabilecek. Başvurular 12 Şubat - 01 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvurular Kadirli ve Sumbas İçin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine Merkez İlçe için Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacak. Verilecek hibe ile yararlanıcı sadece 1 adet basınçlı su tankeri satın alabilecek. Hibe desteği başvurularında yüzde 70 oranında KDV hariç destekleme yapılacak. Hibe çağrısı kapsamında satın alınacak mal/malzemelerin KDV'si başvuru sahibi tarafından ödenecek.    
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı 2. Hibe Programı kapsamında “Basınçlı Su Tankeri" Hibesi için müracaatlar 12 Şubatta başladı.

Program dahilinde, gelir düzeyi düşük, bitkisel üretim veya hayvansal üretim yapan üreticiler için Basınçlı Su Tankeri verilerek, küçük ve parçalı tarım alanlarında üretim yapan çiftçilerin desteklenmesi, gelir düzeylerinin artırılması ve yaşam kalitelerinin iyileştirilmesi hedefleniyor.

Bu çağrı programından Kadirli ilçesi, Sumbas İlçesi  ve Merkez ilçesinde 6 yüz metre rakım ve üzeri olan Dereobası,Kırıklı,Karataş,Oruçgazi,Yarpuz, Küllü köylerinde yer alan çiftçiler yararlanabilecek.

Başvurular 12 Şubat - 01 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvurular Kadirli ve Sumbas İçin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine Merkez İlçe için Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacak.

Verilecek hibe ile yararlanıcı sadece 1 adet basınçlı su tankeri satın alabilecek.

Hibe desteği başvurularında yüzde 70 oranında KDV hariç destekleme yapılacak. Hibe çağrısı kapsamında satın alınacak mal/malzemelerin KDV'si başvuru sahibi tarafından ödenecek.

 

 

Osmaniye HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.