Serinlemek için ırmağa giren genç hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2024 - 10:33, Güncelleme: 15.07.2024 - 10:47 1593+ kez okundu.
 

Serinlemek için ırmağa giren genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için ırmağa giren genç, boğularak hayatını kaybetti.
Olay, Şelale Mahallesi Şavlak Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre arkadaşları ile birlikte serinlemek için Manavgat Irmağı’na giren Hüseyin Yağız (23) bir süre gözden kayboldu. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirmeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra AFAD ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Dalgıçlar arama yaptı Ekiplerin aramasından sonuç çıkmayınca Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ve Side Sualtı Arama Kurtarma Derneği’ne bağlı dalgıçlar bölgeye destek amacıyla gönderildi. Dalgıçların yaptığı sualtı taramasında Hüseyin Yağız’ın cansız bedeni ırmağa girdiği noktadan yaklaşık 400 metre mesafede bulunarak kıyıya çıkartıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yağız’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için ırmağa giren genç, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Şelale Mahallesi Şavlak Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre arkadaşları ile birlikte serinlemek için Manavgat Irmağı’na giren Hüseyin Yağız (23) bir süre gözden kayboldu. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirmeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra AFAD ve itfaiye ekipleri de sevk edildi.


Dalgıçlar arama yaptı
Ekiplerin aramasından sonuç çıkmayınca Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ve Side Sualtı Arama Kurtarma Derneği’ne bağlı dalgıçlar bölgeye destek amacıyla gönderildi. Dalgıçların yaptığı sualtı taramasında Hüseyin Yağız’ın cansız bedeni ırmağa girdiği noktadan yaklaşık 400 metre mesafede bulunarak kıyıya çıkartıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yağız’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.