Osmaniye’de Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında denetim

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2024 - 14:45, Güncelleme: 12.06.2024 - 14:47 2239+ kez okundu.
 

Osmaniye’de Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında denetim

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kurban satış pazarında denetim ve kontroller yaptı
Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğüne bağlı personel ile Kurban Bayramı öncesi merkez Dereobası’nda bulunan hayvan pazarını gezdi. Pazarda yapılan denetimde, satışa sunulan büyükbaş ve küçükbaşların sağlık kriterlerine uygunluğuna bakıldı, küpeli hayvan alınıp satılması konusunda satıcılara uyarıda bulunuldu. Ziyarette hayvan yetiştiricileri ile sohbet eden Kolabaş, kurbanlık satıcılarına hayırlı ve bereketli satışlar dileyerek kurban pazarında Hayvan Sağlığı personelleri tarafından kontrollerin devam edeceğini belirtti.
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kurban satış pazarında denetim ve kontroller yaptı

Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğüne bağlı personel ile Kurban Bayramı öncesi merkez Dereobası’nda bulunan hayvan pazarını gezdi.
Pazarda yapılan denetimde, satışa sunulan büyükbaş ve küçükbaşların sağlık kriterlerine uygunluğuna bakıldı, küpeli hayvan alınıp satılması konusunda satıcılara uyarıda bulunuldu.
Ziyarette hayvan yetiştiricileri ile sohbet eden Kolabaş, kurbanlık satıcılarına hayırlı ve bereketli satışlar dileyerek kurban pazarında Hayvan Sağlığı personelleri tarafından kontrollerin devam edeceğini belirtti.

Osmaniye HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.