Saros'da sinarit bereketi

Tarım 06.06.2024 - 11:45, Güncelleme: 06.06.2024 - 13:15 1949+ kez okundu.
 

Saros'da sinarit bereketi

Saros Körfezi'nde son günlerde sinarit balığı bereketi yaşanıyor
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde yaşayan amatör balıkçılar Mustafa İşçimen ve  Hakan Çevikel, sabah saatlerinde Saros Körfezi denizinde oltalarıyla balık avlamaya gittiler. Her iki amatör balıkçı da 8-10 kiloluk iki adet sinarit balığı yakalayarak sahile döndüler. Mustafa İşçimen yaptığı açıklamada; "Biz balıkçılığı hobi olarak amatörce yapıyoruz. Ancak herkes bir balık tutuyor, ikinci balığı tutmuyoruz. Böylece balık neslini de bir anda tüketmemiş oluyoruz" dedi.
Saros Körfezi'nde son günlerde sinarit balığı bereketi yaşanıyor

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde yaşayan amatör balıkçılar Mustafa İşçimen ve  Hakan Çevikel, sabah saatlerinde Saros Körfezi denizinde oltalarıyla balık avlamaya gittiler.

Her iki amatör balıkçı da 8-10 kiloluk iki adet sinarit balığı yakalayarak sahile döndüler.

Mustafa İşçimen yaptığı açıklamada; "Biz balıkçılığı hobi olarak amatörce yapıyoruz. Ancak herkes bir balık tutuyor, ikinci balığı tutmuyoruz. Böylece balık neslini de bir anda tüketmemiş oluyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.