Alex de Souza Antalyaspor’un tesislerini gezdi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2024 - 17:38, Güncelleme: 29.05.2024 - 17:39 2024+ kez okundu.
 

Alex de Souza Antalyaspor’un tesislerini gezdi

Antalyaspor’un teknik direktörlüğü konusunda anlaşmaya vardığı Alex de Souza tesisleri gezdi
Dün akşam kente gelen Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Alex de Souza, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne geldi. İlk olarak Başkan Sinan Boztepe’yi ziyaret eden Alex, ardından yardımcısı ve Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı Mehmet Aurelio ile birlikte tesisleri gezdi. Brezilyalı teknik direktör perşembe günü kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.
Antalyaspor’un teknik direktörlüğü konusunda anlaşmaya vardığı Alex de Souza tesisleri gezdi

Dün akşam kente gelen Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Alex de Souza, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne geldi. İlk olarak Başkan Sinan Boztepe’yi ziyaret eden Alex, ardından yardımcısı ve Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı Mehmet Aurelio ile birlikte tesisleri gezdi.
Brezilyalı teknik direktör perşembe günü kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.