Antalya’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2024 - 22:04, Güncelleme: 20.05.2024 - 22:05 2343+ kez okundu.
 

Antalya’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya’da uçuruma yuvarlanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı
Kaza, saat 18.30 sıralarında Korkuteli-Antalya karayolu Bayatbademleri Mahallesi Tahtalıbeli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Korkuteli istikametinden Antalya istikametine giden Ali T. idaresindeki 07 DT 781 plakalı otomobil, yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada aracın sürücüsü Ali T. ile Safinaz Tosun ve Remzi Burgurlar yaralanırken, Şerife Tekinaykut yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi itfaiye ekipleri, hurdaya dönen aracın içinden çıkarttıkları yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesine sevk edilirken, Şerife Tekinaykut’un cenazesi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Antalya’da uçuruma yuvarlanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Kaza, saat 18.30 sıralarında Korkuteli- Antalya karayolu Bayatbademleri Mahallesi Tahtalıbeli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Korkuteli istikametinden Antalya istikametine giden Ali T. idaresindeki 07 DT 781 plakalı otomobil, yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada aracın sürücüsü Ali T. ile Safinaz Tosun ve Remzi Burgurlar yaralanırken, Şerife Tekinaykut yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi itfaiye ekipleri, hurdaya dönen aracın içinden çıkarttıkları yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesine sevk edilirken, Şerife Tekinaykut’un cenazesi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.