Mağaragözü Çayında asırlık söğüt ağaçları yıllara meydan okuyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2024 - 13:36, Güncelleme: 20.05.2024 - 13:36 2954+ kez okundu.
 

Mağaragözü Çayında asırlık söğüt ağaçları yıllara meydan okuyor

Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı’nın güzergâhında asırlık söğüt ağaçları yıllara meydan okuyor
Emirilyas Mahallesinden mağarada kayanın içinden çıkan Mağaragözü Çayı’nın güzergâhındaki asırlık söğüt ağaçları kartpostallık görüntü oluşturuyor. Suyun içinde bulunan söğüt ağaçlarının gövde kalınlıkları dikkat çekiyor. Kıvrılarak akan Mağaragözü Çayı’nın güzergâh boyunca etrafını da yemyeşil olduğu için vatandaşlar piknik alanı olarak kullanılıyor.
Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı’nın güzergâhında asırlık söğüt ağaçları yıllara meydan okuyor

Emirilyas Mahallesinden mağarada kayanın içinden çıkan Mağaragözü Çayı’nın güzergâhındaki asırlık söğüt ağaçları kartpostallık görüntü oluşturuyor.
Suyun içinde bulunan söğüt ağaçlarının gövde kalınlıkları dikkat çekiyor. Kıvrılarak akan Mağaragözü Çayı’nın güzergâh boyunca etrafını da yemyeşil olduğu için vatandaşlar piknik alanı olarak kullanılıyor.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.