Başkan Karalar, "Dünyayı anne sevgisi ve şefkati sarsın"

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2024 - 11:06, Güncelleme: 12.05.2024 - 11:13 2305+ kez okundu.
 

Başkan Karalar, "Dünyayı anne sevgisi ve şefkati sarsın"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Anneler Günü nedeniyle huzurevini ziyaret ederek, annelerin Anneler Günü’nü kutladı
Eşi Nuray Karalar’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette annelerin elini öpen, çiçek veren ve çeşitli hediyeler sunan Başkan Zeydan Karalar, “Ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu dünyadaki en eşsiz insanların, annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Anne sevgisi ve şefkatinin dünya üzerinde çoğalmasını diliyorum” dedi. Başkan Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar, Seyhan Belediyesi Huzurevi sakinleriyle zaman geçirdi, sohbet etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Anneler Günü nedeniyle huzurevini ziyaret ederek, annelerin Anneler Günü’nü kutladı

Eşi Nuray Karalar’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette annelerin elini öpen, çiçek veren ve çeşitli hediyeler sunan Başkan Zeydan Karalar, “Ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu dünyadaki en eşsiz insanların, annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Anne sevgisi ve şefkatinin dünya üzerinde çoğalmasını diliyorum” dedi.
Başkan Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar, Seyhan Belediyesi Huzurevi sakinleriyle zaman geçirdi, sohbet etti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.