Su kuyusuna düşen koyun ve inek kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 12:17, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:45 2170+ kez okundu.
 

Su kuyusuna düşen koyun ve inek kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta su kuyusuna düşen inek ve koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı
İlk olay, Elbistan ilçesi Gücük Mahallesi’nde meydana geldi. Merada otlanan koyunlardan biri su kuyusuna düştü. Sahibinin kurtaramadığı koyunu bölgeye gelen itfaiye ekipleri kurtardı. Kurtarılan koyuna itfaiye aracından çekilen hortum ile su verildi. Diğer olay ise Onikişubat ilçesi Kavlaklı Mahallesi’nde yaşandı. Çevrede otlanan inek bir anda su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılan inek sahibine teslim edildi.
Kahramanmaraş’ta su kuyusuna düşen inek ve koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı

İlk olay, Elbistan ilçesi Gücük Mahallesi’nde meydana geldi. Merada otlanan koyunlardan biri su kuyusuna düştü. Sahibinin kurtaramadığı koyunu bölgeye gelen itfaiye ekipleri kurtardı. Kurtarılan koyuna itfaiye aracından çekilen hortum ile su verildi.
Diğer olay ise Onikişubat ilçesi Kavlaklı Mahallesi’nde yaşandı. Çevrede otlanan inek bir anda su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılan inek sahibine teslim edildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.