"Geçinemiyoruz İsyandayız"

Gündem 14.03.2024 - 14:45, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:27 3388+ kez okundu.
 

"Geçinemiyoruz İsyandayız"

Tüm Emeklilerin Sendikası Mersin Şubesi emeklilerin taleplerini haykırmak için tüm emeklileri basın açıklamasına davet etti.
Tüm Emeklilerin Sendikası 2017 Mersin Şubesi kurduğu standlarla 19 Mart Salı günü saat 12.30'da Özgür Çocuk Parkında düzenlenecek olan basın açıklamasına emeklileri davet ediyor.  sendikanın talepleri arasında:  - Maaş bağlanma oranı yenilenmeli ve en düşük emekli maaşı işe yeni başlamış en düşük memur maaşına eşitlenmelidir. -Memurlara verilen seyyanen ödeme, bütün emeklilerin maaşlarına eklenmelidir. -Yılda dört kez olmak üzere en az asgari ücret düzeyinde bir tutar, her emekliye verilmelidir. -Emeklilerin yaş durumu, kronik rahatsızlıkları ve ilaca bağımlılıkları dikkate alınarak, ayrımsız bütün hastanelerde muayene, tedavi ve tetkikler ücretsiz olmalıdır. -Emeklilerin sendikal örgütlenmelerinin önündeki yasal engeller kaldırılmalıdır. Yapılan çağrıda "taleplerimizi haykırmak için tüm emeklileri, basın açıklamamıza bekliyoruz" denildi.
Tüm Emeklilerin Sendikası Mersin Şubesi emeklilerin taleplerini haykırmak için tüm emeklileri basın açıklamasına davet etti.

Tüm Emeklilerin Sendikası 2017 Mersin Şubesi kurduğu standlarla 19 Mart Salı günü saat 12.30'da Özgür Çocuk Parkında düzenlenecek olan basın açıklamasına emeklileri davet ediyor. 

sendikanın talepleri arasında: 

- Maaş bağlanma oranı yenilenmeli ve en düşük emekli maaşı işe yeni başlamış en düşük memur maaşına eşitlenmelidir.

-Memurlara verilen seyyanen ödeme, bütün emeklilerin maaşlarına eklenmelidir.

-Yılda dört kez olmak üzere en az asgari ücret düzeyinde bir tutar, her emekliye verilmelidir.

-Emeklilerin yaş durumu, kronik rahatsızlıkları ve ilaca bağımlılıkları dikkate alınarak, ayrımsız bütün hastanelerde muayene, tedavi ve tetkikler ücretsiz olmalıdır.

-Emeklilerin sendikal örgütlenmelerinin önündeki yasal engeller kaldırılmalıdır.

Yapılan çağrıda "taleplerimizi haykırmak için tüm emeklileri, basın açıklamamıza bekliyoruz" denildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.