Yangında mahsur kalan kadını itfaiye eri sırtına alarak kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 16:00, Güncelleme: 23.11.2023 - 16:00 1310+ kez okundu.
 

Yangında mahsur kalan kadını itfaiye eri sırtına alarak kurtardı

Adana’da bir apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan yatağa mahkum kadını itfaiye eri sırtından taşıyarak kurtardı.
Yangın, Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaşlar apartman dairesinden dumanların yükseldiğini görünce durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında evde mahsur kalan yatağa mahkum kadını bir itfaiye eri sırtına alarak apartmandan aşağı indirdi. Yangın kısa sürede söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.
Adana’da bir apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan yatağa mahkum kadını itfaiye eri sırtından taşıyarak kurtardı.

Yangın, Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaşlar apartman dairesinden dumanların yükseldiğini görünce durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında evde mahsur kalan yatağa mahkum kadını bir itfaiye eri sırtına alarak apartmandan aşağı indirdi.
Yangın kısa sürede söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.