Serinlemek için girdiği baraj göletinde kayboldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2024 - 00:30, Güncelleme: 13.08.2024 - 00:31 1353+ kez okundu.
 

Serinlemek için girdiği baraj göletinde kayboldu

Kahramanmaraş’ta arkadaşları ile birlikte baraj göletine giren şahıs, suda kayboldu
Olay, Andırın ilçesindeki Kesik Barajı’nda meydana geldi. Kadirli’den arkadaşları ile gittiği baraj gölüne giren Osman Kocaman, suyun içinde bir anda gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi su altı arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler baraj göletinde kaybolan şahsı arama çalışmalarını sürdürüyor. Osman Kocaman’ın Kadirli-Adana arasında minibüs işletmeciliği yaptığı öğrenildi.
Kahramanmaraş’ta arkadaşları ile birlikte baraj göletine giren şahıs, suda kayboldu

Olay, Andırın ilçesindeki Kesik Barajı’nda meydana geldi. Kadirli’den arkadaşları ile gittiği baraj gölüne giren Osman Kocaman, suyun içinde bir anda gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi su altı arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler baraj göletinde kaybolan şahsı arama çalışmalarını sürdürüyor.
Osman Kocaman’ın Kadirli-Adana arasında minibüs işletmeciliği yaptığı öğrenildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hasathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.